Kernwaarden

Innovatief

We zijn ons ervan bewust dat de Zorgmarkt continu fluctueert. Wij houden deze ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten en anticiperen hierop. Wij vinden het belangrijk om mee te bewegen met de ontwikkelingen op de markt zodat we de juiste flexmedewerkers kunnen blijven bieden en kunnen zorgen voor de beste match. Daarnaast zorgen we ervoor dat zowel onze flexmedewerkers als wijzelf conitnu blijven ontwikkelen. Dit is dan ook onze eerste kernwaarde.

Betrokken en betrouwbaar

We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de organisatie én bij onze flexmedewerker. Uiteraard worden er medewerkers aangenomen die voldoen aan het juiste diploma, de ervaring, een bekwaamheidsverklaring,  een VOG en referenties. Daarnaast kijken we naar houding en motivatie. We willen het beste in onze flexmedewerkers naar boven halen en vinden het belangrijk dat zij de (bij)scholing krijgen die wenselijk en passend is. Door de mogelijkheid op eigen regie over het rooster en de flexibiliteit onderscheiden we ons van andere organisaties. Twee belangrijke kernwaarden om op voort te bouwen.

 

Samenwerken

Zorg verlenen doen we niet alleen. Hiervoor hebben we een goede samenwerking met Omring en korte persoonlijke lijnen met onze flexmedewerkers. We zorgen voor een matching van de juiste persoon op de juiste plaats! Samenwerken is dan misschien ook wel onze belangrijkste kernwaarde.