Systemen Omring

Hoe kan ik inloggen in de Omring systemen?

Binnen Omring wordt AFAS gebruikt als basissysteem voor de rechten die je vervolgens kan krijgen voor de systemen. Met behulp van een stappenplan en je personeelsnummer kun je toegang creƫren voor deze systemen. Alle zorg-medewerkers van Zorg Interim krijgen de basisrechten.

Namelijk: een Omring-emailadres, inlog Omringplein, inlog Roosterweb en een token. Zonder token kun je niet inloggen, zorg ervoor dat je deze ontvangt!

 

Intramuraal krijgen zorg-medewerkers rechten voor CURA/ECD en je kunt een token ophalen/aanvragen bij de receptie van de locatie waar je werkt. Hebben zij geen token op voorraad? Vraag deze aan bij Zorg Interim.

Extramuraal krijgen zorg-medewerkers rechten voor CURA/ECD + toegang tot Careware (routeplanning) en je kunt een token ophalen/aanvragen bij ICT Omring op het Baken. Daarnaast kan de regioplanner een IPhone voor je aanvragen als je regelmatig werkt in de thuiszorg. Deze kun je ophalen bij ICT Omring op het Baken.

 

Jouw personeelsnummer ontvang je bij intake of later op locatie.

Wachtwoord eerste keer inloggen: Welkom01

LET OP: Je rechten worden pas actief als duidelijk is waar en wanneer je start.

Je MOET de eerste keer inloggen op een Omringcomputer. Werk je in de thuiszorg? Je kunt bij het wijkgebouw of op het Baken inloggen.

 

Zie het inlogstappenplan en instructiefilmpje die je hebt ontvangen bij intake voor uitleg van alle systemen. Heb je behoefte aan een ICT instructie training? Dan graag opgeven bij Zorg Interim.