Wie zijn wij?

• Danielle/Irma voor financiële vragen: 06-30354073
• Barry voor planning en ICT: 06-82498708
• Suzanne voor planning en contracten: 06-30722481
• Juan voor verzuim en klachten: 06-82389783
• Ellen voor algemene zaken Den Helder: 06-83115957
• Karlyn voor planning, scholing en vacatures: 06-10941878

Welkom op de website van Zorg Interim!

Zorg Interim is het interne flexbureau van Omring, wij zetten onze flexmedewerkers in op alle woon-zorglocaties en thuiszorgteams van Omring.

Onze aanpak is persoonlijk. Wij kennen onze flexmedewerkers en hun kwaliteiten, we weten waar zij het beste op hun plek zijn. Maatwerk is onze kracht!

‘De juiste match vinden’ is voor ons de allerbelangrijkste drijfveer. Continuïteit van zorg is essentieel, de kwetsbare groep zorgvragers en hun naasten moeten erop kunnen vertrouwen dat de zorg geleverd wordt die nodig is, en méér. We matchen uiteraard op diploma en referenties, maar vinden het daarnaast zeer belangrijk om naar de persoon, motivatie en klantgerichtheid te kijken. Of er nu voor ad-hoc diensten een medewerker gezocht dient te worden, of voor een lange periode, wij weten er wel raad mee!

Het bieden van perspectief aan onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Blijven leren, nieuwsgierig blijven, maar ook blijven groeien en ontwikkelen. Dit willen wij graag faciliteren. We bieden opleidingen en cursussen aan, groeien = bloeien!

Het team van Zorg Interim bestaat uit;

Karlijn Pater Intercedente
Ellen Weistra Intercedente
Suzanne Deul Intercedente 
Barry Koopman Intercedent
Juan Burgmeijer Intercedent
Daniëlle Broek Financieël administratief medewerker