Gewerkte uren

Hoe kan ik mijn gewerkte uren doorgeven?

Je gewerkte uren controleer je in Roosterplanning. Hierin kan je je rooster zien. Kloppen de uren die jij volgens je rooster gewerkt hebt? Dan keur je deze vóór de 5e van de volgende maand goed. Je keurt je uren van januari dus voor 5 februari goed. Bij een 0-urencontract vindt de uitbetaling van je gewerkte uren een maand achteraf plaats op de 23e van de maand (indien de 23e in het weekend valt, de maandag erna). Bij een urencontract ontvang je niet achteraf je salaris maar zal je van dezelfde maand nog je salaris ontvangen.

De onregelmatigheidstoeslag wordt automatisch berekent, hier hoef je niets voor te doen. De reiskosten voor de locaties (intramuraal) worden automatisch berekend, hier hoef je ook niets voor te doen.

 

INLOGGEN IN ROOSTERPLANNING

Je logt in via de tegel Mijn Omring of via: https://omring.c-quential.nl/page/login

Hieronder de link zie je een instructievideo voor het checken en goedkeuren van de gewerkte uren:

https://youtu.be/fLpcO3a_b00

BELANGRIJK:

  • Je hoeft je uren NIET zelf in te voeren, dit wordt voor je gedaan door de locatie.
  • Je accepteert alleen de gewerkte uren als deze volledig kloppend zijn. Kloppen je uren niet, dan neem je contact op met de betreffende locatie, team of Zorg Interim.
  • Je keurt je uren pas goed als de gehele maand voorbij is, en in ieder geval voor de 5e van de volgende maand.

Zet bijvoorbeeld elke 1e van de maand goed in je agenda! Je accepteert dus de uren van de maand januari VÓÓR 5 februari.

  • Je registreert zelf GEEN minder of meer uren, als je langer of korter hebt gewerkt vraag je de locatie of het team dit aan te passen in Roosterplanning.
  • Je voert zelf GEEN reiskosten in, deze worden voor je berekend per gewerkte dag. In de thuiszorg registreer je deze in Care Ware.
  • Wanneer je een 0 urencontract hebt vraag je GEEN verlof aan via Roosterplanning. Je kunt vakantie/vrije dagen nemen in overleg met de locatie of het team waar je werkt. Alleen als je een urencontract hebt vraag je verlof aan in overleg met je leidinggevende via de knop verlof in het menu van Roosterplanning.